Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame Vám na predaj priestranný a svetlý 2,5 izbový byt na Východnej ulici v Trenčíne na sídlisku Juh.

Ulica: Východná
Mestská časť: Juh III
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
139 000 €

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj priestranný a svetlý 2,5 izbový byt na Východnej ulici v Trenčíne na sídlisku Juh. Podlahová plocha bytu je 53,57 m2, byt má aj 2 balkóny s rozlohou 2,92m2 a 2,98 m2. Situovaný je na 2. poschodí z 8 bytového domu, ktorý bol kolaudovaný a daný do užívania v roku 2008.

Byt dispozičné pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza kúpeľňa s vaňou a WC. Z chodby sa prechádza do kuchyne spojenej s obývačkou. Priestranná kuchynská linka disponuje zabudovanou teplovzdušnou rúrou, elektrickou varnou doskou, umývačkou riadu a chladničkou, má množstvo úložného priestoru Z obývačky je výstup na jeden z dvoch balkónov. Z obývačky sa prechádza do izby (spacieho kúta) a samostatnej izby, kde je výstup na druhý balkón. V tejto izbe sa nachádza veľký roldorový šatník. V celom byte je drevená podlaha okrem chodby, kde je keramická dlažba.

Bytový dom je postavený ako monolitický skelet s výplňovým murivom z tehál. Dom je po celom obvode zateplený. Nachádza sa tu aj výťah. Vykurovanie bytu a ohrev TÚV je z kotolne, ktorá je umiestnená na prízemí bytového domu.

Výhodou sú nízke mesačné náklady a bezproblémové parkovanie na verejnom parkovisko v okolí domu. V byte je zriadený optický internet. Byt sa predáva zariadený a je kúpou ihneď voľný.

Cena nehnuteľnosti je 139 000,- Eur vrátane provízie pre realitnú kanceláriu.
Zabezpečíme kompletný právny servis, spracovanie kúpnych zmlúv, kataster,
a v prípade potreby aj financovanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
53.57 m2
Podlahová plocha:
53.57 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
skelet
Balkón:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2008
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
53.57 m2
Plocha balkóna:
2.92 m2
Počet balkónov:
2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tomáš Seleš - konateľ

Mgr. Tomáš Seleš - konateľ

konateľ

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti