Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt na ulici Slatinská.

Ulica: Slatinská
Mestská časť: Dubnička
Obec: Bánovce nad Bebravou
Okres: Bánovce nad Bebravou
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
102 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt nachádzajúci sa v sedemposchodovom, zeteplenom bytovom dome na ulici Slatinská v Bánovciach nad Bebravou.

Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, troch samostatných izieb ( veľká obývačka 4x4,7m), kuchyne s loggiou a rodinnej kúpeľne s WC v murovanom jadre. K vybaveniu bytu patrí spomenutá loggia, ako aj uzamykateľná pivnica v suteréne.

Hlavnou výhodou bytu sú jeho priestranné izby. Dve z nich sú orientované na slnečnú juhozápadnú stranu, čo zaručuje dostatok prírodného svetla po celý deň. Navyše pivnica ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše veci.

Byt sa nachádza v dobrej lokalite, je po rekonštrukcii. Okná boli vymenené za plastové a majú osadené vonkajšie žalúzie, čo prispieva k lepšej tepelnej izolácii, ochrane pred slnkom a zníženým nákladom na energie. Byt má už vymurované jadro, vybavené vaňou. Podlahy v chodbe, kuchyni a v izbách tvoria plávajúce podlahy, v jadre sú vydláždené keramickou dlažbou. V byte je vymenená el. inštalácia v jadre, kuchynská linka, stierky a uzatvorená loggia upravená na využitie vonkajšieho sedenia.

Samotný bytový dom je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, nové výťahové šachty a zrekonštruované vchody vybavené elektronickým vrátnikom ovládaným z bytu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyvýšené prízemie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tomáš Seleš - konateľ

Mgr. Tomáš Seleš - konateľ

konateľ

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti