Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu samostatne stojaceho 4-izbového rodinného domu typu bungalov, v novovybudovanej časti obce Gajary. Ide o montovaný oceľový systém Modul Term Ekonomik.

Rodinný dom dispozične pozostáva zo vstupnej haly, kde je priestor na vstavanú skriňu. Ďalej sa prechádza do priestrannej kuchyne spojenej s obývačkou a jedálňou. Veľkou výhodou je priestranná špajza/ technická miestnosť. Z obývacej izby je východ na terasu, ktorá je vyhotovená zo zámkovej dlažby. Na chodbe, ktorá prepája dennú časť s nočnou je samostatné WC s umývadlom a kúpeľňa, ktorá disponuje predprípravou na vaňu alebo sprchový kút (podľa preferencií nového majiteľa), 2 umývadlá, priestor na práčku a sušičku. Dom má k dispozícii 3 samostatné priestranné izby. Vo všetkých izbách a v obývačke je rozvod internetovej  a televíznej siete  s prípravou pre satelit. V celom dome je podlahové vykurovanie úsporným infra systémom ovládaným cez termostat, prípadne je možné ovládať aj aplikáciou cez mobil. Ohrev TUV je zabezpečený tepelným čerpadlom De Dietrich, v dome je tiež decentrálna rekuperácia. Použité sú vypínače a zásuvky značky Legrand. V cene je aj 3,5 kW klimatizácia. Interiér je striekaný na bielo. Použité sú 6 komorové plastové okná s trojsklom a bezpečnostné dvere.

Ďalšou výhodou je odkladací priestor pod strechou so sťahovacími schodmi (tzv. obrátená pivnica), podkrovie je odvetrané a pochôdzne, nachádza sa tam aj zásuvka a svetlo.

Bungalov sa predáva v štádiu HOLODOM, avšak po dohode s investorom je možné dokončenie do štandardu podľa požiadaviek nového majiteľa.

Investor si dal záležať aj na exteriéri domu. Pozemok je rovinatý, začistený bez záhradných úprav a celý oplotený aj so vstupnou bránou, kde je predpríprava na vidovrátnika a pohon na bránu, všetko vyvedené priamo do rozvádzača. Na streche je umiestnený strešný stožiar na umiestnenie satelitu a internetu, predpríprava na optiku, zabezpečovací systém a fotovoltiku. Okolo celého domu je okapný a servisný chodník zo zámkovej dlažby, vo dvore sú 2 parkovacie miesta. Vonkajšie osvetlenie nad vchodom, terase ako aj na strane domu, kde sa nachádzajú vonkajšie jednotky k čerpadlu na TUV a klimatizáciu je zapojené. Dažďová voda je odvádzaná do drénov na pozemku.

Na dvore je predpríprava na záhradný domček s kabelážou priamo do rozvádzača a nezamŕzajúci vodovodný ventil.

Nehnuteľnosť sa predáva skolaudovaná, s platnými revíziami podľa aktuálne platnej STN a bleskozvodom. Na pozemku je revízna šachta s vodomerom. Dom je napojený na elektrinu, kanalizáciu a obecnú vodu.

Zastavaná plocha domu je 122,45 m2, úžitková plocha 99,81 m2 a rozloha pozemku je 498 m2.

Na predaj sú 2 rovnaké domy, ktoré spolu susedia.

Cena nehnuteľnosti je 219.500,- Eur vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Zabezpečíme Vám kompletný právny servis, spracovanie kúpnych zmlúv, uhradíme základný správny poplatok do katastra nehnuteľností, prepis energii a v prípade potreby aj financovanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
498 m2
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
99.81 m2
Zastavaná plocha:
122.45 m2
Podlahová plocha:
99.81 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Celková plocha:
99.81 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tomáš Seleš - konateľ

Mgr. Tomáš Seleš - konateľ

konateľ

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti