Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový apartmán v Turčianskych Tepliciach.

Obec: Turčianske Teplice
Okres: Turčianske Teplice
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
255 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový apartmán v Turčianskych Tepliciach v známej Rezidencii Opera, ktorá sa nachádza v centre mesta priamo pri kúpeľoch.

Apartmán je situovaný na východnú stranu na 2 poschodí komplexu.

Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je priamy vstup do kuchyne s obývačkou. Z chodby je taktiež vstup do menšieho šatníka, ktorý je možné využiť aj ako odkladací priestor. Z kuchyne je vstup do menšej špajze a z obývacej izby na balkón. Za obývacou časťou nájdeme izbu a WC s kúpeľňou.  Výmera apartmánu je 60,61 m2.

Unikátny projekt luxusného apartmánového bývania v srdci kúpeľného centra Turčianskych Teplíc nadväzujúci na jedinečnú atmosféru a služby hotela Royal Palace*****, a zároveň rozširujúci jeho ubytovacie kapacity.

Atraktívna investičná príležitosť v exkluzívnej lokalite, s ktorou navyše získate aj zdravotnú starostlivosť a široké možnosti preventívnej a rehabilitačnej zdravotnej starostlivosti len pár krokov od vášho bývania.

Ako majiteľ apartmánu v Rezidencii Opera získate širokú škálu benefitov spojenú so službami zdravotnej a kúpeľnej starostlivosti poskytovanej klientom Zlatých kúpeľov Turčianske Teplice, či už v hoteli Royal Palace*****, Inštitúte kardiovaskulárnej rehabilitácie INCARE, alebo v Spa & Aquapark Turčianske Teplice. Pre vaše maximálne pohodlie vám ponúkneme možnosť využiť hotelové a správcovské služby, ale aj možnosť zabezpečiť prenájom apartmánu v čase, keď ho neplánujete používať.

Apartmán je kúpou voľný ihneď.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60.61 m2
Podlahová plocha:
60.61 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
60.61 m2
Plocha balkóna:
4.03 m2
Počet balkónov:
1
Počet pivníc:
1
Orientácia:
východ
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Tomáš Seleš - konateľ

Mgr. Tomáš Seleš - konateľ

konateľ

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti